نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 6
بازدید دیروز : 17
بازدید هفته : 23
بازدید ماه : 160
بازدید کل : 22441
تعداد مطالب : 232
تعداد نظرات : 0
تعداد آنلاین : 1




آپلود عکس
ولادت حضرت امام حسین علیه السلام

مشهور نزد علمای شیعه این است که ولادت حضرت امام حسین علیه السلام در مدینه روز سوم شعبان سال چهارم هجری بوده است.

در توقیع حضرت ولی عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف به قاسم بن علاء همدانی وکیل حضرت امام حسن عسکری علیه السلام آمده که؛ مولای ما حضرت حسین علیه السلام روز پنج شنبه سوم شعبان متولد شدند پس آن روز را روزه دار و این دعا را بخوان:
«اللهم انی اسئلک بحق المولود فی هذا الیوم...»
ولی بعضی چون شیخ طوسی رحمة الله (با استناد به روایتی از امام صادق علیه السلام) و شیخ مفید رحمه الله ، ولادت آن حضرت را در شب پنجم شعبان و ابن نما رحمه الله روز پنجم نقل کرده اند.
به سند معتبر از حضرت رضا علیه السلام از پدرانش از علیی بن الحسین علیهم السلام روایت شده که چون حضرت حسین علیه السلام متولد شد حضرت رسول صلی الله علیه و آله وسلم به اسماء بنت عمیس فرمود: «فرزندم را بیاور» من آن بزرگوار را در جامه ای سفید پیچیده خدمت ان حضرت بردم، آن جناب در گوش راست او اذان و در گوش چپش اقامه گفت، و او را در دامن خود نهاد و گریست.
:: ادامه مطلب
:: موضوعات مرتبط: عارفانه، ،
نویسنده : امید خسروی
اول شعبان
:: موضوعات مرتبط: تصویر، ،
نویسنده : امید خسروی
شب و روز اول ماه شعبان

شب اول:

نمازهاى بسیار در اقبال ذکر شده از جمله دوازده رکعت به حمد و یازده مرتبهتوحید.

روز اوّل:

روزه اش فضیلت بسیار دارد و از حضرت صادق علیه السلام روایت است که هر که روزهبگیرد روز اوّل شعبان را واجب شود براى او بهشت البته و سید بن طاوس ثواب بسیارىنقل کرده از حضرت رسول صَلَّى اللَّهِ عَلِیهِ وَ اله براى کسى که سه روز اوّل اینماه را روزه دارد و در شبهاى آنها دو رکعت نماز کند در هر رکعت حمد یک مرتبه وتوحید یازده مرتبه .

و بدانکه در تفسیر امام علیه السلام خبرى در فضیلت شعبان و روز اوّل آن ذکر شدهکه فوائد بسیار در آن مندرجست و شیخ ما ثقة الاسلام نورى نَوَّرَاللّهُ مَرْقَدَهُآن خبر را ترجمه نموده و در آخر کتاب کلمه طیّبه ذکر فرموده و چون آن خبر طولانیستو مقام را گنجایش تمام آن نیست ما مختصر آن را در اینجا ذکر مى کنیم

حاصل آن خبر آن است که حضرت امیرالمؤ منین علیه السلام در روز اوّل شعبانى گذشتبه جماعتى که در مسجدى نشسته بودند و در امر قَدَرْ و امثال آن گفتگو مى کردند وبلند شده بود صداهاى ایشان و سخت شده بود لجاجت و جدال ایشان پس حضرت ایستاد و برایشان سلام کرد آنها جواب سلام دادند و براى آن جناب برخاستند و خواهش کردند که نزدایشان بنشیند آن حضرت به ایشان اعتنایى نکرد و فرمود اى گروهى که سخن مى گویید درچیزى که نفع نمى رساند آیا ندانستید که خداى تعالى را بندگانیست که ساکت کرده ایشانرا خوف بدون آنکه عاجز باشند از گفتن یا لال باشند بلکه ایشان هرگاه به خاطر آرندعظمت خداوند را شکسته مى شود زبانهایشان و کنده مى شود دلهایشان و مى رود عقلهاىشان و مبهوت مى شوند به جهت اِعْزاز و اِجلال و اعظام خداوند پس هرگاه به خود آمدنداز این حالت رو مى آورند بسوى خدا به کردارهاى پاکیزه مى شمرند نَفْسهاى خود را باستمکاران و خطاکاران و حال آنکه ایشان منزّهند از تقصیر و تفریط مگر آنکه ایشانراضى نمى شوند براى خدا به کردار اندک و بسیار نمى شمرند براى او عمل زیاد را وپیوسته مشغولند به اعمال پس ایشان چنانند که هر وقت نظر کنى به ایشان ایستادگانندبه عبادت ترسان و هراسان در بیم و اضطرابند پس کجائید شما از ایشان اى گروه تازهکارها آیا ندانستید که داناترین مردم به قَدَرْ ساکت ترین ایشانند از آن و اینکهجاهلترین مردم به قَدَرْ سخنگوترین ایشانند در او

:: ادامه مطلب
:: موضوعات مرتبط: مطالب مذهبی، ،
نویسنده : امید خسروی
عید مبعث مبارک

:: موضوعات مرتبط: مطالب مذهبی، ،
:: برچسب‌ها: مبعث-عید بزرگ مسلمانان,
نویسنده : امید خسروی
مبعث چه روزی است

مَبعَث در اصطلاح اسلامی به روزی گفته می‌شود که پیامبر اکرم (ص) به پیامبری برانگیخته شد. این اتفاق در۴۰ سالگی پیامبر(ص) در غار حراء واقع در کوه نور (در نزدیکی شهر مکه) روی داد و سرآغاز دین اسلام بود. طبق دیدگاه مشهور شیعه امامیه، این رویداد در روز ۲۷ رجب، ۱۳ سال قبل از هجرت پیامبر (ص) روی داده است.

قبل از بعثت پیامبر (ص)، دین بیشتر مردم آن ناحیه، بت‌پرستی (با همه تطورات و مظاهر آن: ماه‌پرستی، آفتاب‌پرستی، و...) بود. ادیان آسمانی تحریف‌شده نیز در قسمتهای مختلف این سرزمین پیروانی داشت. اما با بعثت پیامبر (ص) و ظهور اسلام، این دین فراگیر، و بت‌پرستی از حجاز برچیده شد.

سالگرد مبعث رسول خدا (ص)، از اعیاد بزرگ مسلمانان و به «عید مبعث» مشهور است.

:: ادامه مطلب
:: موضوعات مرتبط: مطالب مذهبی، ،
:: برچسب‌ها: مبعث- عید- قرآن,
نویسنده : امید خسروی
مزایا و معایب imo

در عصر حاضر اپلیکیشن ها اطلاع رسانی و ارتباطی فوق العاده زیاد شده اند و هر روز به تعداد آنها افروده می شود. یکی از جدیدترین سرویس ها، تعلق دارد به پیام رسان به نام آی مو (imo messenger). این پیام رسان جدید که به صورت متن باز و مبتنی بر وب است به صورت رایگان عرضه می شود. از مزایای این مسنجر می توان به اضافه شدن امکانات جدید در آخرین نسخه که مدتی قبل منتشر شده است اشاره کرد. با برسام همراه باشید تا مروری بر مزایا و معایب این شبکه اجتماعی نوپا داشته باشیم.

از جدیدترین امکانات این مسنجر نوپا اضافه شدن قابلیت ساخت گروه است. در این نرم افزار قابلیتی به نام شبکه آی مو وجود دارد که در آن می توانید افراد جدید را پیدا کنید و به لیست دوستان خود اضافه کنید.imo

:: ادامه مطلب
:: موضوعات مرتبط: دنیای فن آوری، ،
:: برچسب‌ها: آی مو- اپلکیشن ارتباطی-دنیای فن آوری-فضای مجازی,
نویسنده : امید خسروی
آقایان همچنان فقط دزد دزد می‌کنند!

15 سال گذشت. یعنی یک و نیم دهه از روزی که رهبر انقلاب دست به قلم شدند و در مقابل سکوت و تساهل و تسامح مسئولان نتوانست سکوت کند و برای آقایان بی‌خیال «فرمان» صادر کرد که با مفاسد مالی و اقتصادی، مبارزه همه جانبه و سازمان یافته صورت بگیرد.
۱۵ سال پیش یعنی در اردیبهشت هشتاد رهبر انقلاب مواردی را مطرح کردند که متاسفانه اغلب مسئولان چشمشان را به روی آن بسته بودند. مواردی که آقایان نمی‌خواستند ببینند و از دل آنها هم اسم‌هایی شهرام جزایری، بابک زنجانی، خاوری، مه‌آفرید خسروی و... بیرون زد. اسم‌هایی که مشتی نمونه خروار است و شاید اگر این حضرات هم به آقازاده‌هایی آویزان می‌شدند، الان می‌توانستند همچنان با همان فرمان جلو بروند و مسئولان ما هم بی‌خیال! به فعالیت و مبارزات خود ادامه دهند.

:: ادامه مطلب
:: موضوعات مرتبط: بدون شرح، ،
:: برچسب‌ها: بی عدالتی- تساهل- ,
نویسنده : امید خسروی
بیانات رهبر انقلاب در دیدار کارگران و فعالان بخش تولید کشور

در آستانه روز کارگر
بسماللهالرّحمنالرّحیم
خوشامد عرض میکنم به شما برادران و خواهران عزیز، نیروهای ارزشمند شکوفائی و پیشرفت کشور؛ چهرههای نجیب و متعهدی که یکی از دشوارترین بخشهای ادارهی کشور و پیشرفت کشور را برعهده گرفتهاید و در راه سعادت این ملت، بار سنگین کار را بر دوش خودتان دارید حمل میکنید. خداوند قدردان زحمات شما و تلاشهای شما باشد و انشاءاللَّه همهتان مشمول اجر و ثواب الهی باشید.

:: ادامه مطلب
:: موضوعات مرتبط: سیاست روز، ،
:: برچسب‌ها: کارو کار گر- اقتصادمقاومتی- رهبر انقلاب,
نویسنده : امید خسروی
به بهانه روز معلم

استاد شهید آیت الله مطهری در ۱۳ بهمن ۱۲۹۸ هجری شمسی در فریمان واقع در ۷۵ کیلومتری شهر مقدس مشهد در یک خانواده اصیل روحانی چشم به جهان می گشاید. پس از طی دوران طفولیت به مکتبخانه رفته و به فراگیری دروس ابتدایی می پردازد.

در سن دوازده سالگی به حوزه علمیه مشهد عزیمت نموده و به تحصیل مقدمات علوم اسلامی اشتغال می ورزد. در سال ۱۳۱۶ علیرغم مبارزه شدید رضاخان با روحانیت و علیرغم مخالفت دوستان و نزدیکان، برای تکمیل تحصیلات خود عازم حوزه علمیه قم می شود در حالی که به تازگی موسس گرانقدر آن آیت الله العظمی حاج شیخ عبدالکریم حائری یزدی دیده از جهان فروبسته و ریاست حوزه را سه تن از مدرسان بزرگ آن آیات عظام سید محمد حجت، سید صدرالدین صدر و سید محمد تقی خوانساری به عهد گرفته اند.
در دوره اقامت پانزده ساله خود در قم از محضر مرحوم آیت الله العظمی بروجردی (در فقه و اصول) و حضرت امام خمینی ( به مدت ۱۲ سال در فلسفه ملاصدرا و عرفان و اخلاق و اصول) و مرحوم علامه سید محمد حسین طباطبائی (در فلسفه : الهیات شفای بوعلی و دروس دیگر) بهره می گیرد. قبل از هجرت آیت الله العظمی بروجردی به قم نیز استاد شهید گاهی به بروجرد می رفته و از محضر ایشان استفاده می کرده است. مولف شهید مدتی نیز از محضر مرحوم آیت الله حاج میرزا علی آقا شیرازی در اخلاق و عرفان بهره های معنوی فراوان برده است. از اساتید دیگر استاد مطهری می توان از مرحوم آیت الله سید محمد حجت ( در اصول) و مرحوم آیت الله سید محمد محقق داماد (در فقه) نام برد. وی در مدت اقامت خود در قم علاوه بر تحصیل علم، در امور اجتماعی و سیاسی نیز مشارکت داشته و از جمله با فدائیان اسلام در ارتباط بوده است. در سال ۱۳۳۱ در حالی که از مدرسین معروف و ازامیدهای آینده حوزه به شمار می رود به تهران مهاجرت می کند.

:: ادامه مطلب
:: موضوعات مرتبط: مطالب مذهبی، ،
:: برچسب‌ها: معلم شهد- مرتضی مطهری-12 اردیبهشت,
نویسنده : امید خسروی
دست رد بانک‌ها به سینه مردم

اواخر فروردین‌ماه سال‌جاری در جریان بررسی بودجه کشور، نمایندگان مجلس تصویب کردند که وام ازدواج جوانان از ۳ میلیون تومان به ۱۰ میلیون تومان با بازپرداخت ۴ ساله از محل سپرده‌های قرض‌الحسنه پس‌انداز و جاری برای هر یک از زوجین افزایش یابد و هر بانک به اندازه سهمی که از سپرده‌های قرض‌الحسنه دارد، در اعطای وام قرض‌الحسنه هم مشارکت کند. در همین راستا بانک مرکزی نیز موظف شد تا جهت اجرای این قانون، بر بانک‌ها نظارت کرده و بانک‌های متخلف را جریمه کند.
هرچند این مهم به آن شکل ممکن هنوز اجرایی نشده است اما مدیران عامل بانک‌ها اظهارات ضد و نقیضی را در این مورد عنوان می‌کنند و برخی حتی اجرایی شدن آن را غیرممکن می‌خوانند.

:: ادامه مطلب
:: موضوعات مرتبط: خانه و خانواده، ،
:: برچسب‌ها: وام ازدواج - سیاست پولی- بانک- قرض الحسنه,
نویسنده : امید خسروی

امارگیر حرفه ای سایت


ریزگردها | روانشناسی
آموزش زبان | مسکن قزوین
کرمان | کوله پشتی

امارگیر حرفه ای وبلاگ و سایت